BiH Vijesti Vijesti

Zamjeramo Kolindi i Ahmiće i mnogo šta, a tebi Munira što si uvrijedila sve žrtve

58f359d0-0608-4b9d-b5a0-1fc90a0a0a80-ahmici-700x402

“Mi, silovane i seksualno zlostavljane žene iz cijele Bosne i Hercegovine znamo šta se desilo i u Srebrenici, i u Ahmićima, i u Višegradu, i u Foči, i u Prijedoru, i u Sarajevu, i u Varešu, i u Dretelju, i u Heliodromu…

Desio se draga Munira genocid, desili su se ratni zločini, desila se agresija na našu zajedničku nam i jedinu domovinu, desio se udruženi zločinački poduhvat za koji su u Hagu osuđeni Prlić i drugi.

Draga Munira, za razliku od tebe mi itekako zamjeramo hrvatskoj predsjednici. Zamjeramo joj što nije nikada otišla u Ahmiće. Zamjeramo joj što, ako već susjeća kao žena i majka, nije razgovarala sa silovanim bosanskim ženama i muškarcima iz brojnih bh. gradova.

Zamjeramo joj za razliku od tebe i što izmišlja teroriste u našoj zemlji, što i dalje provodi politiku Tuđmana iz 1993. godine.  Mnogo šta joj još zamjeramo.

A tebi draga Munira, na kraju, zamjeramo zbog današnje izjave. Uvrijedila si sve žrtve genocida i zločina. Uvrijedila si sve silovane i seksualno zlostavljane žene i muškarce, uvrijedila si i srebreničke majke.”

(Bportal.ba/Vijesti.ba/Index.ba)

Podijeli na društvene mreže!

Komentariši