Vučić dobio prijeteće pismo: Sprema se nova Oluja i Bljesak

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću jučer je stiglo prijeteće pismo potpisano - "Pavelićevi križari, ustaški gerilci", i poslato iz Hanovera, u Njemačkoj. Pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je na Andrićev venac u trenutku dok se predsjednik Srbije nalazi u posjeti Kubi, rekli su iz Predsjedništva Srbije za "Blic".
5a0dc49a-6c58-413e-bf54-630b0a0a0a7e-aleksandar-vucic-700x402

Pismo je napisano na lošem jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik.

Djeluje kao da je odštampano na štampaču, nema dijakritičke znake (kvačice) i puno je slovnih i pravopisnih grešaka.

5a34cce7-00ec-444e-8250-60f40a0a0a7e-pismo-vucic-previewOrg

- Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i posljednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da rađaju ustaške križare i gerilce - piše u pismu.

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering, prenosi Blic.

5a34ccff-ae64-4c81-ad86-60f20a0a0a7e-pismo-vucic1-previewOrg

(Bportal.ba/Vijesti.ba)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>