LifeStyle Magazin Magazin

VIDEO Toni Cetinski objavio snimak na kojem Toše pjeva Oliverovu “Magdalenu”

Toni Cetinski objavio je emotivnu poruku uz snimak kada pokojni Toše Proeski pjeva pjesmu “Magdalena” Olivera Dragojevića.

Naime, Proeski je Dragojevića smatrao najvećim pjevačem na ovim prostorima, a Dragojević je pričao kako bi sigurno snimili duet da mladi pjevač nije stradao u nesreći.

“Teško je, ali znam da ćete se sresti i napokon zajedno zapjevati. Znam to bratko, znam to kapetane. Volim vas“, napisao je Cetinski na svom Facebook profilu uz snimak na kojem Toše sjedi za klavijaturama i pjeva Oliverovu “Magdalenu”.

Na snimku Proeski kaže: “Sada ću vam zapjevati, jednu od meni najdražih pjesama najvećeg pjevača na ovim prostorima, pjesmu ‘Magdalena’ od Olivera Dragojević.“

“Šta reći. Poznavao sam ga, imao je namjeru snimiti duet sa mnom. Ništa nije bilo dogovoreno, ali ja bih sigurno pristao. Jednom smo prilikom bili na zajedničkoj večeri i on je sve vrijeme bio povučen. Pitam ja njega, pa kako to da si tako pristojan, a Toše mi odgovori: ‘Jednostavno sam takav'”, izjavio je Oliver kada je Toše preminuo u saobraćajnoj nesreći 2007. godine.

(Bportal.ba/SB)

Podijeli na društvene mreže!