Video Video Zabava Zanimljivosti

VIDEO Samo u Krajini: Pogledajte kako je ovaj vozač zaobišao gužvu na GP Hadžin Potok

Duža zadržavanja zabilježena su na izlazu iz BiH na graničnim prelazima: Velika Kladuša, Izačić, Bosanska Kostajnica, Bosanski Brod, Bosanska Gradiška, Donja Gradina, Bosanski Šamac, Orašje i Brčko.

Na GP Maljevac se čekalo i preko četiri sata, velika je gužva bila na oba prilaza granici, do benzinske pumpe Sudo Luka preko zaobilaznice i do kružnog toka u centru Velike Kladuše. Na GP Hadžin Potok, Cazin, čekanja su isto tako bila oko dva sata.

A duge kolone i višesatna čekanja dovela su do nesvakidašnjeg događaja koji je zabilježen na GP Hadžin Potok. Naime, jedan nestrpljivi vozač-putnik uspio je da pronađe način da izbjegne duge kolone i približi se što više granici. On je, vjerovali ili ne, kilometarsku kolonu zaobišao tako što je sišao s ceste i vozio po okolnim njivama.

Krajišnici su oduvijek poznati po svačemu, između ostalog i po svojoj kreativnosti, a današnji događaj to i potvrđuje. Ako Krajišniku kažete da nešto ne može, on nađe način da vam dokaže da može, piše kladuški portal VKportal.ba.

(Bportal.ba/Saff)

Podijeli na društvene mreže!