VIDEO Policija u tuzlanskom naslju Batva zaštitila djecu od nasilnog komšije

Petero djece je u tuzlanskom naselju Batva u ponedjeljak, poslije 18 sati, bilo napadnuto od strane nasilnog komšije V. Ahmetovića.
BATVA policija nasilini komsija 1

Policajci Rusmir Muftić i Mensur Husić su izišli na lice mjesta i uzeli izjave od ovo petero djece, od kojih je jednog dječaka, Azura, Ahmetović bacio na asfalt, dok su druga djeca pretrpjela šok usljed fizičkih nasrtaja i prijetnji nasilnog komšije Ahmetovića.

Razlog Ahmetovićeve ljutnje je što se djeca igraju i galame ispred zgrade u kojoj on živi.
Ogorčeni roditelji djece iz Batve su se okupili oko policajaca Muftića i Husića i tražili da upozore Ahmetovića da ne smije nasrtati na njihovu djecu, te da ako ima nešto sporno, treba da se obrati roditeljima.


Kako saznaje portal Tuzlanski.ba, usljed svjedočenja petero djece iz Batve, protiv Ahmetovića će biti pokrenut krivični postupak, koji bi trebao da nosi poruku prema svima koji sprovode nasilje nad djecom iz susjedstva.

(Bportal)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>