VIDEO Objavljen snimak tuče između Tife i Alena Islamovića

Mediji u regionu objavili su video tuče između Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife nakon novogodišnjeg nastupa u Budvi.
alen_tifa

Iako je iz “Bijelog dugmeta” ova priča sve do danas demantirana, ostaje da se vidi kakva će se verzija pojaviti nakon što je snimak dospio u javnost.

Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović prvo su imali verbalni sukob, zatim su psovali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog na dočeku 2018. godine. Međutim, ubrzo je redakciju portala Fokus stiglo pismo u kojem je “Bijelo dugme” demantovalo da je do tuče uopšte došlo, te je navedeno da je čitava ekipa nakon svirke sjedila u kafiću.

Također, glavni akteri događaja su se na sve načine trudili da zataškaju čitavu priču. Međutim, kako se saznaje, iako je tim popularne grupe pokušavao da što prije utiša skandal oko tuče na dočeku, do fizičkog obračuna jeste došlo.

(Bportal.ba/Fokus)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>