VIDEO Ništa novo na bh. niželigaškim terenima: Navijači utrčali na teren te nasrnuli na sudiju

Susret 3. kola Prve lige TK između Mladosti i Gornjeg Rahića odigranog u Kikačima kod Kalesije (2:2), obilježio je incident na kraju utakmice.
kikaci NAPAD NA SUDIJU

Naime, očigledno nezadovoljni suđenjem, domaći navijači utrčali su u teren te nasrnuli na sudiju Emira Smajića te njegove pomoćnike Semira Beširovića i Zahida Đedovića.

O incidentu je izvijestio i delegat utakmice u izvještaju prema Nogometnom savezu Tuzlanskog kantona, piše portal Sportske.ba.

“Po završetku utakmice, prije ulaska u Sl.prostorije kluba došlo je do ulaska u teren najprije nekoliko pojedinaca pristalica domaće ekipe a kasnije i skoro 20-ak navijača koji su krenuli prema sucima a Prvi asistent Beširović Semir biva nekoliko puta udaren od strane jednog navijača.Neaktivnom se pokazala redarska služba na čelu sa Kom.bezbjednosti Smajić Husejnom koja nije na pravi način stala u zaštitu Sl.lica”, navodi se u izvještaju delegata.

(Bportal)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>