LifeStyle Magazin

VIDEO Ispunili joj najveću želju: Suze radosnice se nisu mogle zaustaviti

Paige i Daniel Zezulka iz SAD-a prije tri godine udomili su troje djece, a nedavno su dobili odobrenje da ih mogu usvojiti. Samo dan nakon 10. rođendana, Ivey je dobila najljepši dar Desetogodišnja Ivey Zezulka nije mogla zaustaviti suze radosnice kad su joj usvojitelji Paige i Daniel Zezulka, iz Athensa u Georgiji, priredili iznenađenje. U kutiji koju su stavili pred nju i rekli joj da je sama otvori bili su dokumenti za njeno njeno usvajanje. Zahtjev za usvojenje predali su prije tri godine, kad su udomili Ivey i njezinu sestru i brata, a dozvola za usvajanje stigla je samo dan nakon Iveynog rođendana. Tako su joj dan kasnije predali najljepši rođendanski poklon.

– Usvojit ćete me – uzdahnula je i rasplakala se od sreće u njihovom zagrljaju. Obećali su joj da će zauvijek biti porodica, da će brinuti o njoj i štititi je. Ali djevojčica nije ni slutila kakva ju sreća, zapravo, čeka. Paige i Daniel pripremili su za nju još jedno iznenađenje – i braco i seka odmah su postali članovi njihove porodice. Time su ispunili najveću Iveynu želju. Djevojčica ih je često crtala zajedno kao porodicu i zapravo ih već odavno smatra svojim roditeljima. – Ovo je vjerovatno najljepši video koji ću ikad podijeliti. Ovo je bio dan kad smo svojoj kćeri mogli reći da ju možemo posvojiti, zajedno s njenim bratom i sestrom. Molila je za to da bude posvojena i Bog je pogodio pravi trenutak, samo dan nakon rođendana mogli smo joj ispuniti želju – piše na svom Facebook profilu Paige ispod videa koji je osvojio mnoga srca.


Ona i suprug zajedno s dječicom 24. augusta otišli su na sud kako bi dobili i službenu potvrdu posvojenja. – Oduvijek smo znali da želimo veliku porodicu, pa nije bilo ni dileme hoćemo li se odlučiti na to da ih usvojimo sve troje – kaže Paige, na čijem se Facebook profilu vidi da su djeca kojoj su pružili dom presretna. Time su pokazali da uvijek postoji nada da – koliko god život bio težak – ljubav može pobijediti, prenosi 24sata.hr.

(Bportal.ba/Tuzlanski.ba)

Podijeli na društvene mreže!