Magazin Magazin

VIDEO Hillary Clinton ismijala Trumpa na dodjeli Grammy nagrada

Domaćin James Corden okupio je poznate ličnosti, uključujući Hillary Clinton koja je čitala ovaj bestseler. Njeno lice na početku videa bilo je prekriveno knjigom, što je publiku još više zaintrigiralo te su navijali da je skloni, što je ona na kraju i učinila.

Clinton je pročitala čuveni dio iz knjige o Trumpovoj ljubavi prema brzoj hrani koji glasi “Oduvijek je imao strah od toga da će biti otrovan. Zbog toga je volio jesti u McDonald's-u, hrana je unaprijeden napravljena, a niko nije znao da on dolazi”.

Ovaj skeč desio se prije zvaničnog početka programa, te je u najavi videa Cordon rekao kako će audio snimak knjige “Vatra i bijes” odnijeti pobjedu sljedeće godine na dodjeli Grammy nagrada. U snimku se također pojavljuju Snoop Dog, John Legend, Cher i Cardi B koji je pročitao redak iz knjige koji glasi: “On živi svoj život ovako?!”. Međutim, zvijezda večeri bila je Hillary Clinton koja je pročitala kratak dio iz navedene knjige, prenosi Klix.

Knjiga “Vatra i bijes” prodana je u 1,7 miliona primjeraka i bila je najprodavanija na Amazonu u januaru. Tokom vikenda, “spala” je na drugo mjesto, međutim, ovaj nastup na Grammyju će joj možda dati drugi vid slave.

Ranije u emisiji, grupa U2 je nastupala ispred Kipa slobode, a Camilla Cabello, mlada pjevačica latinoameričkog porijekla rođena u Havani ponosno i strastveno je govorila o imigrantima.

“Ova zemlja je sagrađena od sanjara, za sanjalice koje su jurile američki san”, rekla je Cabello.

Skeč s čitanjem odlomka knjige o Trumpu odmah je komentarisala porodica sadašnjeg američkog predsjednika pa je njegov sin Donald Trump Jr. tvitao: “Čitati odlomke iz lažne knjige na Grammyijima čini se kao odlična utješna nagrada za gubitak predsjedničkih izbora”.

Nikki Haley, američka veleposlanica pri UN-u tvitala je da je nastup Hillary Clinton “pokvario Grammyije. Koja šteta.”

(Bportal.ba/Klix)

Podijeli na društvene mreže!

Komentariši