Video Video Zabava Zanimljivosti

VIDEO Građevinski radnik postao internet zvijezda zahvaljujući imitacijama Donalda Trumpa

Građevinski radnik iz New Yorka postao je zvijezda društvenih mreža zahvaljujući sjajnim imitacijama američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Thomas Mundy (58) je glavni akter snimaka koji su u posljednje dvije sedmice preplavili društvene mreže, a na kojima imitira Trumpa.

– Imam i druge snimke koji su 20 puta smješniji od ovih – kazao je Mundy za Daily Mail.

Ovaj bivši komičar i lokalni radijski voditelj je za Daily Mail izjavio da je od svojih mlađih dana imitirao poznate ličnosti. Prvi put je imitirao Trumpa tek nakon što je objavio kandidaturu za predsjednika SAD-a.

– Snimio sam video na krovu. Moja me žena snimila čim se kandidovao jer su ljudi govorili da izgledam poput njega – izjavio je Mundy.

Taj video nije privukao veliku pažnju, ali Mundyjeva sličnost i imitacija Trumpa učinili su ga vrlo popularnim u New Yorku, gdje je unajmljivan da na zabavama, vjenčanjima, skupovima i dobrotvornim događajima imitira Trumpa, što je i radio u posljednje tri godine.

Mundy i njegove kolege su radili 9. aprila na željezničkoj pruzi u Long Islandu, kada je počeo imitirati Trumpa tokom pauze za ručak. Objavljeni snimak je u kratkom periodu postao pravi internet hit.

(Bportal.ba/Faktor)

Podijeli na društvene mreže!