VIDEO Gračanica: Snijeg urušio krov hale, sajam prekinut

Sajam Grapos EXPO u Gračanici okonačn je dva dana prije predviđenog vremena nakon što se zbog snijega urušio krov na jednoj od montažnih hala, potvrđeno je za Bportal.ba.
hala-gracanica2

-Zbog neočekivanih vremenskih nepogoda i tehničkih problema organizator sajma Grapos EXPO 2017. prinuđen je da zatvori sajam prije planiranog vremena. Mole se građani za razumijevanje i ujedno pozivaju da svojim dolaskom na sajmište ne stvaraju nepotrebne gužve, navodi se u obavještenju.

Zbog nevremena i predviđanja pogoršanja istog u narednih nekoliko dana iz organizacionog odbora GRAPOS EXPO 2017 obavještavaju da će Sajam završiti danas 20.04. umjesto u subotu 22.04.2017. Iz sigurnosnih razloga i kvarova na hali B organizatori su odlučili da je najbolje prekinuti sajamsku manifestaciju zaključno sa današnjim danom, navodi se u zvaničnoj obavijesti.

-Iako je do sada sve bilo bolje od planiranog, danas smo odlučili da završimo Sajam. Zahvaljujemo se svim izlagačima i posjetiocima na učešću i razumijevanju zbog prekida Sajma. rekao je direktor Sajma, Nedžad Nuhanović.

Najveći Grapos Expo do sada, okupio je preko 300 izlagača u tri hale, na 10.000 kvadratnih metara.

Sajam je otvoren 18. aprila, a bilo je previđeno da traje do 22. aprila.

(Bportal.ba)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>