Regija Regija i Svijet Regija i Svijet

Varaždin: Majka se porodila pa otišla na posao, beba pronađena mrtva

Slučaj smrti novorođenčeta u Dubravcu kod Klenovnika šokirao je danas varaždinski kraj.

Policija je u saopćenju potvrdila kako se nemili događaj dogodio, no više informacija bit će poznato tek po završetku uviđaja.

– Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su po dojavi Opće bolnice Varaždin, na temelju naloga Županijskog suda u Varaždinu, uz prisutnost Općinskog državnog advokata u Varaždinu, jučer, 22. februara, pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja – stoji u saopćenju varaždinske policije.

Kako piše portal varazdinski.hr iz više izvora saznaju kako je majka dijete rodila u porodičnoj kući, a nakon toga je otišla na posao.

– Tamo joj je navodno pozlilo, neslužbeno saznajemo, pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je, navode naši izvori, utvrđeno da je rodila. Nakon toga policija je otkrila mrtvo novorođenče u porodičnoj kući koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Detalj koji posebno začuđuje, saznajemo iz više izvora, jest to da je majka sve vrijeme skrivala trudnoću te zapravo do same tragedije niko nije znao da je bila trudna – piše ovaj portal.

Malo mjesto pokraj Klenovnika u šoku je, a policija je najavila kako će službenu verziju priče imati tek za nekoliko dana. Odgovor na pitanje kako je novorođenče preminulo bit će poznat tek nakon završene istrage.

(Bportal.ba/Faktor)

Podijeli na društvene mreže!