Crna Hronika Crna Hronika

Užas u Bosanskoj Dubici: Medicinska radnica pred očima svog djeteta objesila psa

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Mjesto radnje je Bosanska Dubica, a glavna akterka ovog jezivog slučaja je navodno medicinska radnica Ana L., koja je pred očima djeteta, navodno njene kćerke, ubila psa lutalicu.

Dragan A, koji je objavio uznemirujući snimak i fotografije na Facebooku, u nedjelju je napisao sljedeće:

“Ana L. je jučer oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog djeteta. U videu možete vidjeti kako nije bila samoodbrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi.

Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog djeteta.”

Dragan A. situaciju je uočio tek nakon što se dogodila – nakon što je pregledao snimke nadzorne kamere, prenosi Radiosarajevo.

Brojni korisnici društvenih mreža šokirani su objavljenim snimcima i fotografijama, a, kako se doznaje, policija je odmah izašla na lice mjesta i protiv žene će biti podnijeta krivična prijava.

(Bportal.ba/Fokus)

Podijeli na društvene mreže!