Tuzlanski kanton Tuzlanski kanton

Uspješan početak godine: BKC TK za dva mjeseca posjetilo 11.500 ljudi

“Od juna 2015. godine, direktor Edis Bajić zajedno sa uposlenicima JU BKC TK napravio je zavidan rezultat na promociji kulture i umjetnosti jer se bez obzira na kvantitet, gdje smo sami sebi obarali rekorde, vodilo računa i o kvalitetu ponuđenog programa, a što je rijetka pojava u današnjem vremenu.

Profesionalni odnos menadžmenta i uposlenika je jedini cilj koji imamo jer na takav način smo do sada ostvarivali sve ove rezultate i promovisali kulturu na zadovoljstvo svih Vas dragi prijatelji koji ste posjećivali sve naše događaje na čemu smo posebno zahvalni.

Ako je na sceni BKC, a nakon vise od dvije decenije prikazana opera, balet i vrhunske pozorišne predstave, koncerti, izložbe i drugi mnogobrojni i drugačije osmišljeni programski sadržaji, u odnosu na period prije 2015. godine, to je pokazatelj da smo radili i radimo još uvijek na uspostavljanju kriterija u kulturi i umjetnosti. Pozivamo Vas da kao i do sada budete uz nas i dobrodošli u BKC TK Tuzla” napisano je na zvaničnoj Facebook stranici BKC TK Tuzla.

(Bportal.ba)

Podijeli na društvene mreže!

Komentariši