Tuzlanski kanton Tuzlanski kanton

Tuzla: WizzAir zbog daljeg širenja u BiH traži kabinsko osoblje

WizzAir objavio je oglas kojim traži novo kabinsko osoblje na Međunarodnom aerodromu Tuzla zbog planirane daljnje ekspanzije u Bosni i Hercegovini.

Očekuje se da će niskocjenovni avioprijevoznik potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa upravom aerodroma Tuzla u prvoj polovini ove godine, za period novembar 2019 – novembar 2023. godine.

Novim sporazumom o saradnji, Wizz Air će u svoju tuzlansku bazu dodati treći avion. Novo osoblje WizzAir će nastojati osigurati na regrutacijskom danu 14. januara 2019. godine u Golden Star Hotelu u Tuzli.

Kandidati trebaju donijeti svoj ažurirani engleski CV sa fotografijom za identifikaciju i sa unesenom izjavom o zaštiti ličnih podataka. Moguće je da proces traje do kasno poslijepodne.

Svi zainteresovani, između ostalog, moraju imati minimalno 18 godina, završenu srednju školu i tečno govoriti engleski. Kompanija očekuje da kandidati imaju odlične komunikacijske vještine, te da mogu raditi u timu i pod pritiskom, kao i da znaju plivati.

Tetovaže i pirsing su dozvoljeni, ali pod uslovom da nisu vidljivi, osim para naušnica u ušima. Kandidati koji imaju dioptriju +4 ili -4 vjerovatno neće proći obavezan ljekarski pregled.

(Bportal.ba)

Podijeli na društvene mreže!