BiH Vijesti

Tribina Dodika i Cvijanovićke u austrijskom Linzu okupila “preko nekoliko” znatiželjnih Srba

Kako dalje glasi vijest SRNE, čelni ljudi entiteta RS su “posjetili u Linzu srpsku pravoslavnu crkvu Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac, a zatim su predstavnike dijaspore upoznali sa aktuelnom i ekonomskom situacijom u Republici Srpskoj i planiranim razvojnim projektima”.

Agencija SRNA je objavila fotografiju Cvijanovićke i Dodika tokom posjete pravoslavnoj crkvi u Linzu, međutim nema fotografija njihovog razgovora sa predstavnicima “srpske dijaspore i privrednika”. SRNA, te fotografije, što bi rekla narodna pjesma “od stida ne mogaše” objaviti.

bh

Na sastanku Dodika i Cvijanovićke sa dijasporom u Linzu, koji je održan u neuslovnoj i neuglednoj prostoriji, u kojoj ne bi nastupao ni najgore estradni trash, okupilo desetak znatiželjnih Srba na privremenom radu u ovom austrijskom gradu.

dodik

Dodikovo i Cvijanovićkino hvalisanje neviđenim uspjesima Republike Srpske i poziv da se vrate i “zajednički gradimo Republiku Srpsku”, okupljeni Srbi su pratli nezainteresirano, dosađujući se i jedva čekajući da se tribina završi, pa da se k`o ljudi, na kraju radne sedmice, “opuste” u kakvom ugostiteljskom objektu!

(Bportal.ba/Slobodna Bosna)

Podijeli na društvene mreže!

Komentariši