Magazin Magazin

Tifa na desnom ramenu ima grb Srbije, a sada je konačno pokazao i šta je istetovirao na lijevoj ruci

5a1e63e3-7468-44fd-8b5c-246a0a0a0a66-tifa-grb-srbije-tetovaza-preview

Fotografija je snimljena tokom nastupa Alena Islamovića, Gorana Bregovića i Mladena Vojičića Tife u Chicagu, u Joe’s Liveu. Nakon toga, Tifa je u većini slučajeva izbjegavao da komentariše svoj postupak, ali ipak za Faktor je ekskluzivno rekao:

– Ja sam Bosanac provoslavne vjeroispovjesti i to ću uvijek ostati. Ovim putem ne želim da se pravdam, ali nisam zaslužio prozivke i medijski linč.

– Čak čujem da navijači Željezničara hoće da neki drugi pjevač snimi “Grbavicu”. Sve ih pozdravljam. Ko je volio Tifu, taj će ga uvijek voljeti. To je njihov problem, ako im ne valja neka nađu nekog drugog da pjeva “Grbavicu”, ali niko ne zna šta je na mojoj lijevoj strani. Na mojoj lijevoj ruci se nalazi i grb sa ljiljanima. Ispod njega se nalazi i šahovnica – rekao je Tifa i onda skinuo jaknu i pokazao našem novinaru i fotoreporteru tetovaže na lijevoj ruci.

U nastavku razgovora Tifa je dodao da se raduje novim koncertima sa Goranom Bregovićem, ali i da sa svojim bendom priprema nove pjesme.

– U Ljubljani imamo koncert 9. marta, dan poslije smo u Beču, a potom u Amsterdamu. Koncerti su rasprodati – kazao je Mladen Vojičić Tifa.

1000_1518472135tifa

(Bportal.ba/Faktor)

Podijeli na društvene mreže!

Komentariši