LifeStyle Magazin Magazin

Svadba decenije u BiH: Zašto su Amna i Adnan promijenili datum vjenčanja?

Sve je spremno za svadbu Adnana Brankovića, sina bivšeg premijera Vlade FBiH Nedžada Brankovića, i Amne Džambić, kćerke Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca “Bingo”.

Svadba decenije, kako su je mediji nazvali, prvobitno je bila zakazana za 29. august i trebala se održati u hotelu “Evropa”, a prema riječima prijatelja budućih mladenaca oni su promjenili datum i mjesto održavanja velikog veselja. Kako otkrivaju bliski prijatelji za Coolstyle oni će pred matičara stati 25. augusta i to na Ilidži u hotelu “Hills”.

– Prvobitno su planirali da na vjenačnju bude samo 250 zvanica, ali su ubrzo shvatili da bi bez pozivnica ostala brojna rodbina i bliski prijatelji, tako da su se odlučili za najveću svadbenu salu u Kantonu Sarajevo. Na kraju se na listi zvanica našlo 450 ljudi – kaže naš izvor koji dodaje da bi na svadbi kao specijalni gost trebao da se pojavi Halid Bešlić.

Podsjetimo i na svadbi Adne Džambić, mlađe kćerka vlasnika trgovačkog lanca Binga, i Kenana Kapidžića u Sarajevu, u maju također je pjevao legendarni pjevač narodne muzike. Kako nam je otkrio naš izvor upravo će Kenan Kapidžić u subotu biti kum Adnanu Brankoviću. Amna Džambić je djevojačko veče organizirala u Dubrovniku, a par fotografija podijelila je sa prijateljima na Instagramu.

My girls 🌸💕 #bacheloretteparty

Objavu dijeli Amna Dzambic (@amna.dz)

(Bportal.ba/Coolstyle)

Podijeli na društvene mreže!