Stravično: Ubio druga sjekirom, isjekao ga na komade i u tri vreće zakopao


Zoran S. i prijatelj sjekirom udarali Perića i ubili ga, a zatim su mu istim sječivom odsjekli glavu, ruke, noge. Navodno su dijelove tijela isjekli na još sitnije komade, stavili ih u kese, koje su zatim zakopali u rupu

Po prijavi građana koji su osjetili nesnosan smrad, beogradska policija je u Zvezdarskoj šumi iskopala tri plitko zakopane plastične vreće s dijelovima ljudskog tijela.

Utvrđeno je da se radi o Nemanji Periću i da je ubijen sjekirom, a zatim doslovno raskomadan. Za ubistvo su osumnjičeni Zoran S. (54) i još jedan muškarac.

-Operativci beogradske policije su u šupi pored kuće Zorana S. pronašli sjekiru kojom je, kako se vjeruje, počinjen gnusni zločin. Sjekira je poslata na vještačenje ne bi li se na njoj našli DNK tragovi ubijenog, ali i tragovi osumnjičenih Zorana S. i njegovog prijatelja, čime bi se potvrdila sumnja istražnih organa, piše beogradski Blic.

Policija je ustanovila i da su zidovi kuće Zorana S., u kojoj je, kako se vjeruje, ubijen pa raskomadan Perić, nedavno okrečeni, pa se vjeruje da su osumnjičeni htjeli da prikriju tragove krvi i zločina.

Pretpostavlja se da je ubistvu prethodio sukob osumnjičenih i Perića u vezi s drogom. Neka saznanja ukazuju na to da je Perić u kući Zorana S. prodavao drogu. Šta se tačno desilo među njima zasad se samo pretpostavlja, ali se vjeruje da su Zoran S. i prijatelj sjekirom udarali Perića i ubili ga, a zatim su mu istim sječivom odsjekli glavu, ruke, noge. Navodno su dijelove tijela isjekli na još sitnije komade, stavili ih u kese, koje su zatim zakopali u rupu blizu kuće Zorana S., prenosi list.

D. S.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>