Specijalno napravljeni stickeri kultne predstava “Audicija” na Viberu

Povodom nove turneje kultne Audicije, koja će početi u Sarajevu, 5. oktobra 2017. godine, Sparkasse Bank BiH i Stage Production, pripremili su seriju VIBER stikera inspirisanih ovom predstavom.
capture-20171005-075939

"Sparkasse Bank BiH je glavni sponzor turneje Audicije i čast nam je da je produkcijska kuća Stage Production prepoznala u nama društveno odgovornog subjekta i ponudila nam da budemo dio ovog zaista značajnog projekta, ali i tradicije".

Predstava “Audicija” je obilježila jedan period u životu mnogih od nas, na nebrojeno načina, a jedan od njih su neosporno i fantastične fraze koje su ušle u naš svakodnevni govor. Većinu tih kultnih izjava sada možete naći na na Viber Sticker Market-u.

Dovoljno je da na svom Viberu odete na sticker market, i preuzmete „Audicija Stikeri“, koji su potpuno besplatni.

Audicija, koja je puno više od samo predstave, iako stara više od 30 godina, je itekako aktuelna, a Viber besplatni stikeri su tu da vam izmame osmijeh na lice svaki put kad ih upotrijebite.

(Bportal.ba)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>