Šarović razočaran: “RS ostaje bez prijatelja, samo prebrojava neprijatelje”

Bivši predsjednik RS-a Mirko Šarović kaže da su njegova očekivanja bila mnogo veća i da je razočaran "gdje smo danas", na 25. rođendan Republike Srpske.
mirko-sarovic

Republika Srpska se kaže “nekako postrančarila, unutrašnja kohezija se istanjila, vrijednosti na kojima je počivala RS i naše društvo su izblijedile i svojata ih uska grupa ljudi na vlasti”.

"Republika Srpska ostaje bez prijatelja, prebrojava svoje neprijatelje i nažalost nijedna njena inicijativa godinama se ne prihvata. Zašto je to tako, savjetujem da ne upiremo prstom samo u drugog, već se zapitajmo šta je to što moramo da mijenjamo mi sami".

"Ekonomski smo slabi i nejaki, sa perspektivom koja ne obećava, a entuzijazam i nada u bolje sutra se istopio. To nije RS koju priželjkuju naši građani i žalosno je što to ne vide oni koji bi trebalo to da vide – kaže Šarović za "EuroBlic".

(Bportal.ba)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>