Regija Regija i Svijet Regija i Svijet

Roditelji i dijete u komi: Čekali su na naplatnim kućicama kad je na njih naletio BMW

Troje ljudi teško je povrijeđeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 12:40 dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba prenosi index.hr.

Stradali su roditelji i dijete koji su u jako teškom stanju, u induciranoj komi, doznao je RTL iz neslužbenih izvora.

BMW doletio punom brzinom

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile. Kako pričaju svjedoci, na mjestu nesreće nisu se vidjeli tragovi kočenja.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dva vozila.

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i posve je smrskan. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju koliko je udarac trećeg automobila bio silovit.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara unaprijed.

(Bportal.ba/Index.hr)

Podijeli na društvene mreže!