Reakcija Sloge iz Simin Hana: Na sastanku u Sarajevu se krojila tabela Prve lige FBiH

Osam klubova Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine je u hotelu Park u Vogošći održalo sastanak na kojem su tražili od Saveza regularnije takmičenje.
sloga-siminhan

Na sastanku nisu bili predstavnici Sloge iz Simin Hana, koji navode da ih niko nije kontaktirao u vezi ovog sastanka, a da jeste, vjerovatno se ne bi ni odazvali, navode iz Siminog Hana i dodaju:

”Što se tiče sastanka koji su organizovali pojedini klubovi, naš klub niko nije obavijestio za sastanak, a da jeste, vjerovatno se ne bi odazvali. Smatramo da je sastanak održan sa ciljem da se napravi dogovor pojedinih klubova ko će ući u BH Telecom Premijer ligu i da se pokušaju spasiti neki klubovi od ispadanja.

Sloga ima prioritetan cilj ostanka u ligi i tom cilju smo veoma blizu. Očigledno su naši posljednji rezultati poremetili planove pojedinim klubovima i smatraju se ugroženim, zato i sva ova pompa.

Naše utakmice se nalaze dostupne javnosti na YouTube kanalu i svako ih može pogledati i dati svoj sud. Predlažemo direktne tv prijenose naših utakmica do kraja prvenstva jer nemamo šta skrivati. Na kraju želimo svim klubovima sportsku sreću u nastavku prvenstva i da svi ostvare svoje zacrtane ciljeve na sportskom terenu, a ne u kancelarijama i kuloarima”, navodi se iz Sloge iz Simin Hana.

(Bportal.ba)

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>