BiH Slider Slider Vijesti Vijesti

Opozicija od Vlade entiteta RS traži hitan odgovor: Da li ćete i na koji način opravdati trošenje novca za Cecin let?

“S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub u vlasništvu ljudi bliskih Miloradu Dodiku, od Vlade entiteta Republike Srpske tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let”, navode iz PDP-a.

Srpska demokratska stranka najoštrije osuđuje zloupotrebu vozila Helikopterskog servisa od strane Vlade entiteta Republike Srpske za potrebe dolaska pjevačice Svjetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banja Luci, stoji u saopćenju ove stranke.

“O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatnom ugostiteljskom objektu Klub Drama u Banja Luci, helikopterom plaćenim novcem građana entiteta Republike Srpske, svjedoče fotografije i snimci na Fejsbuk i Instagram profilima srpske pjevačice. Podsjećamo da se u avgustu mjesecu 2017. godine Vlada entiteta Republike Srpske zadužila 9,4 miliona KM za kupovinu novog helikoptera. Kreditno zaduženje za novo vozilo Helikopterskog servisa platiće građani Republike Srpske. Pitamo Vladu entiteta Republike Srpske da li građani treba da plaćaju privatna putovanja pojedinaca iz svojih već odavno praznih džepova?”, stoji u saopćenju SDS-a.

1000_1514889361ceca_helikopter1

“Krajnje je neprimjereno i nezakonito koristenje javnih resursa entiteta Republike Srpske za privatne potrebe a sve po nalogu Milorada Dodika koji je još jednom pokazao svu svoju bahatost i težnju da imovinu entiteta Republike Srpske tretira kao svoj privatni posjed. Poručujemo Miloradu Dodiku da može kako hoće ali ne može do kad hoće jer 2018. godine promjene dolaze a sa njima i preispitivanje višegodišnje bahatosti njega i njegove kriminalne družine”, navode iz SDS-a.

(Bportal.ba/Fena)

Podijeli na društvene mreže!

Komentariši