Nakon ostavke trenera: Na klupi kalesijske Bosne igrački dvojac Suad Tabalović i Jasmin Poljaković

Upravni odbor federalnog drugoligaša FK Bosna Kalesija prihvatio je ostavku dosadašnjeg šefa stručnog štaba Ibre Mahmutovića. Mahmutović je podnio ostavku nakon dva poraza na domaćem terenu na startu sezone.
suad tabalovic i jasmin poljakovic

U narednom periodu trenerske uloge će preuzeti igrački dvojac Suad Tabalović, kapiten ekipe, i Jasmin Poljaković, kao prelazno rješenje, odlučeno je na sjednici Uprave kalesijske Bosne, piše NKP.ba.

Dogovoreno je da se navijačima Bosne do kraja sezone omogući besplatan ulaz za sve prvenstvene i KUP utakmice, na Gradskom stadionu u Kalesiji.

Također, istaknuto je da su u prodaju puštene sezonske karte. Upućen je poziv navijačima Bosne i prijateljima kluba da kupovinom sezonske karte pomognu kalesijskom drugoligašu u nastavku sezone.

Upravni odbor FK Bosna Kalesija se zahvalio preduzećima „ZUX – 4“ i „Izazov“ na potpisivanju sponzorskih ugovora i pozivao ostale uspješne privredne subjekte u Kalesiji da potpisivanjem ugovora podrže rad ovog kluba.

Zaključeno je da je primarni cilj u ovoj sezoni finansijska stabilizacija kluba i opstanak u Drugoj ligi FBiH „Sjever“.

(Bportal)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>