Crna Hronika Crna Hronika

Miloš Obradov osumnjičen za ubistvo Damira Ostojića i sarajevskih policajaca

Policija Republike Srpske podnijela je dopunu izvještaja u vezi s ubistvom Damirom Ostojića. Dopuna izvještaja je podnesena protiv M.O. s Pala zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i krivično djelo teško ubistvo u pokušaju Sandre Jošić iz Banjaluke.

Fena saznaje da je izvještaj podnesen protiv Miloša Obradova, koji se nalazi u pritvoru u KPZ Zenica, zbog sumnje da je sa Srećkom Trifkovićem učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

On se sumnjiči da je sa S.S. i još jednom nepoznatom osobom, 5. septembra 2018. godine u Banjaluci, ubio Ostojića te teško ranio Sandu Jošić.

Ranije je policija uhapsila osumnjičenog Stefana Samardžiju, koji se nalazi u pritvoru u KPZ Banjaluka zbog ubistva Damira Ostojića.

Istraga na ovom predmetu se nastavlja, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, čiji policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet su podnijeli dopunu izvještaja Republičkom javnom tužilaštvu, Posebnom odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

(Bportal.ba/Fena)

Podijeli na društvene mreže!