Ostali sportovi Sport Sport

McGregor – Nurmagomedov: Hoće li biti revanša

Conor McGregor je već izjavio kako želi revanš protiv Habiba Nurmagomedova, koji zasada po tom pitanju nije ništa izjavio, ali zato je svoje mišljenje iznio njegov timski kolega, Luke Rockhold.

Priča o potencijalnom revanšu svakako će neko vrijeme biti vruća tema, ali zbog potencijalne suspenzije Habiba to će neko vrijeme biti nemoguće. UFC će vjerovatno prvo htjeti svoju najveću zvijezdu McGregora vratiti pobjedama. Što se tiče Habiba i njegovih ambicija, on nikad nije birao protivnike, no Luke Rockhold, njegov timski kolega, smatra kako će ovog puta ipak iznijeti neke svoje uvjete.

– Ukoliko želite revanš, ukoliko ljudi uistinu žele revanš i ukoliko misle kupiti prijenose za revanš, morati će platiti Habiba – rekao je Rockhold, a prenosi Fightsite te nadodao:

– Habibu trenutno u životu ne treba apsolutno ništa. Tako da mislim da će mu trebati dati jako, jako velik ček. Vjerovatno će mu morati dati najveći honorar u historiji MMA sporta. Znam Habiba, razgovarao sam s njim i ukoliko želite revanš, morat će se tu pojaviti rekordne brojke.

(Bportal/Faktor)

Podijeli na društvene mreže!