LifeStyle Magazin Magazin

Kriza u braku fudbalera i pjevačice: Reprezentativac BiH krivac za svađu Karleuše i Tošića?

Jelena Karleuša i Duško Tošić ipak su zapali u ozbiljnu bračnu krizu. Nevolje u raju su počele na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine, piše Blic.rs.

Pop divi je, prema saznanjima pomenutog medija, zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

“Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj”, priča izvor blizak pjevačici.

On kaže da je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom.

“Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod”, tvrdi izvor.

Ognjen Vranješ nije novajlija na stranama koje se bave estradom. Prošlog ljeta je osvanuo na naslovnim stranama zbog navoda da je suprugu Danijelu prevario sa pjevačicom Katarinom Grujić. Nije želio da komentariše tu vijest, ali bilo je onih koji su htjeli.

Katarina Grujić je tvrdila da nije u vezi sa Vranješom, već da su prijatelji, ali je potom na društvenim mrežama objavila snimak iz kafane na kojem se vidi kako razmjenjuju nježnosti. Na gostovanju u jednoj TV emisiji je na poklon dobila dres Vranješa.

(Bportal.ba/Sportske.ba)

Podijeli na društvene mreže!