LifeStyle Magazin Magazin

Ilma Karahmet oduševila žiri showa “RTL Zvijezde”: Samo nebo ti je granica

Izvedbom pjesme “I Will Always Love You” Whitney Houston, osamnaestogodišnja Ilma Karahmet oduševila je žiri muzičkog showa “RTL zvijezde”.

Ilma je dobila svih 25 bodova i zaslužila direktan prolazak dalje, a žiri kojeg čine Nina Badrić, Jacquesa Houdek, Andrea Andrassy, Tonči Huljić i Petar Grašo za ovu mladu talentovanu pjevačicu iz Kiseljaka imao je samo riječi hvale.

“Bravo! Imala si jako težak zadatak jer je ova pjesma toliko puta izmasakrirana da je nisam htio dodijeliti tebi. Međutim, kada sam čuo kako pjevaš to sa svojom emocijom, odmaknutom od originala i svih izvedbi koje su uslijedili nakon toga odlučio sam da probamo. Ti imaš glas koji je vječan, emociju koja je nevjerovatna za tvoje godine i mogu ti reći da ti je samo nebo granica”, rekao joj je Jacques.

Nina Badrić rekla je da je pred Ilmom ogromna i blistava muzička karijera.

“Naježila sam se bar dvadeset puta tokom tvoje izvedbe. Izvela si to u maniru najveće svjetske dive i htjela bih ti reći: ‘Poštovana kolegice, bit će mi čast s tobom jednog dana podijeliti binu'”, rekla je Nina.

Svoje oduševljenje nije krio ni Petar Grašo koji je Ilmi rekao da je vidi dugo vremena na sceni, ali ni Tonči Huljić koji je uvjeren da Ilma već sad može uraditi nešto najbolje.

Podsjećamo, Ilma Karahmet je sa trinaest godina nastupila u showu “X Factor Adria” i svojim talentom osvojila cijelu regiju,a već je snimila i svoje tri pjesme.

(Bportal.ba/Klix)

Podijeli na društvene mreže!