Grad Tuzla prodaje zemljište na Slatini: Planirana izgradnja objekta od 16 spratova

Grad Tuzla je objavio Odluku o prodaji nekretnine u vlasništvu Grada Tuzla putem javnog nadmetanja – licitacije za izgradnju kolektivnog stambeno-poslovnog objekta “O9” sa pripadajućim vanjskim uređenjem u okviru dijela prostorne cjeline “Slatina 1” u naselju Slatina.
tuzla_slatina

Ukoliko nekretnina dobija kupca, na njoj će se graditi Stambeno-poslovni objekat, podzemne garaže i površine vanjskog uređenja za pristup i komunikaciju, javlja Tuzlainfo.

Objekat će imati 16 spratova, a predviđeno je da će u sklopu radova biti izgrađene prilazne saobraćajnice, parking prostor za više od 30 putničkih automobila na nivou partera, pješačke površine, ukrasno zelenilo, prostor za smještaj kontejnera i potrebni elementi urbanog mobilijara.

Početna cijena nekretnine je 692.939,22 KM, a u cijenu nije uračunata naknada za pogodnost lokacije – renta, ni ostale propisane naknade.

Javno nadmetanje – licitacija će se održati u zgradi gradske uprave Grada Tuzla 01.12.2017. godine, sa početkom u 09,00 sati.

(Bportal.ba/Tuzlainfo)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>