FOTO: ‘Žena vukodlak’ obrijala sve dlake sa svog lica i pokazala svijetu kako zapravo izgleda

Djevojka koja je 2010. godine ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao 'nadlakavija osoba svijeta' na društvenim mrežama je objavila zanimljivu fotografiju i pokazala kako izgleda bez goleme brade koja joj prekriva cijelo lice.

profimedia-0090937927

Tajlanđanka Sumatra Susuphan boluje od sindroma Ambras i od ranog djetinjstva je dobila nadimak 'djevojka vukodlak'. Vjeruje se da od tog sindroma pati tek 50-ak ljudi na svijetu.

profimedia-0090937460

Iako je bila predmet ismijavanja, djevojka je svojom odlučnošću i mentalnom snagom zadivila sve oko sebe. Nakon što je upala u Guinnessovu knjigu rekorda čak joj je i krenulo u životu. Rekla je da su odjednom prema njoj svi bili ljubazniji, a u školi je postala iznimno popularna.

- Ne želim se brijati. Ovo me čini posebnom - rekla je Sumatra nedugo nakon što je postala slavna.

profimedia-0090937974

Ipak, sedam godina poslije Sumatra se odlučila na radikalan zaokret. Obrijala je sve dlake sa svog lica i sliku objavila na Facebooku. Društvo na fotografiji pravio joj je i suprug.

- Ti nisi moja prva ljubav, ti si ljubav mog života - napisala je Sumatra na Facebooku.

sumatra-susuphan-new-1190306-328x246

(Bportal.ba/Jutarnji.hr)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>