Fudbal Slider Slider Sport

FOTO Spektakularan doček za ‘Vatrene’: Autobus se jedva probija prema Zagrebu!

Hrvatski navijači priredili su spektakularan doček hrvatskim fudbalskim reprezentativcima koji u nevjerici promatraju rijeke ljudi koje ih prate na putu od zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman prema Trgu bana Jelačića.

Ni sat vremena od slijetanja aviona sa svjetskim fudbalskim doprvacima, panoramski autobus s članovima hrvatske reprezentacije nije uspio dospijeti dalje od Velike Mlake, samp par kilometara od Zračne luke.

Odmah po slijetanju reprezentativcu su za okupljene zaposlenike Zračne luke otpjevali refren iz budnice “Moja domovina”, a potom se ukrcali na autobus koji je uz pratnju policije krenuo prema Zagrebu. Tempo kojim se autobus kretao dopustio je igračima da od okupljenih navijača, koji se broje u hiljada, uzimaju dresove i potpisuju ih, prenosi Hina.

Više od 40 minuta bilo je potrebno autobusu da napusti prostor zračne luke i probije se do Zagrebačke ulice, na kojoj se autobus mogao početi malo brže kretati.

Zagrebačke ulice i prilazi glavnom gradskom trgu preplavljeni su ljudima koji željno iščekuju dolazak svjetskih viceprvaka.

(Bportal.ba/Fena)

Podijeli na društvene mreže!