FOTO Juso i Elma nakon vjenčanja sa prijateljima na traktoru: Od toga zarađujem cijeli život…

Juso Alić i Elma Halilović su u ponedjeljak, 7. avgusta, u Kalesiji sklopili brak. Rekli bi, samo jedna u nizu svadbi ovoga ljeta. Ali…
JUSO I ELMA traktor 01

Juso i Elma su sa svojim prijateljima učinili da njihova bude nešto drugačije.

Dok mnogi žude od svojih svadbi napraviti nerealne svečanosti koje će okupiti veliki broj gostiju, Juso i Elma su sa svojim prijateljima uradili nešto sasvim drugačije.

Naime, nakon vjenčanja su otišli napraviti nekoliko fotografija pored rijeke Spreče, i to, ni manje ni više, nego na traktoru.

Oboje su, vele, ponosni na to, a oduševljeni su bili i njihovi prijatelji.

“Ja čitav život radim sa traktorom. Živim od toga. Neki su mislili da je zezancija, ali ja nisam imao ništa protiv da najljepši dan u dosadašnjem životu obilježim i fotografijama na traktoru. Da zaradujem sa traktorom, moja Elma je znala i prije vjenčanja, pa i ona nije imala ništa protiv.
Mladi ne trebaju da se stide onoga od čega žive, i da smo svi malo realnijih pogleda na život svima bi nam bilo ljepše” – govori za NKP.ba Juso Alić.

Sretno mladenici!

(Bportal/ NKP.ba)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>