FOTO “Dajem popust za one koji NE glasaju za HDZ”: Jasno je zašto je ovaj Golf hit među oglasima

Svakog ponedjeljka na portalu index.hr se izdvajaju neki od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz protekle sedmice. Index Oglasi rastu iz dana u dan i čitateljima predstavljaju sve više atraktivnih oglasa.
golfnaslovnainde

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa sedmice imamo tri automobila i dvije interesantne kuće. Vikendica u Gorskom kotaru privukla je poglede zanimljivom lokacijom, a kuća u Sisačko-moslavačkoj županiji istaknula se izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. U kategoriji ličnih automobila super atraktivna Honda Civic i iznimno povoljni Mitsubishijev SUV skupili su hiljade i hiljade pregleda, ali uvjerljivo najveći hit sedmice bio je nesvakidašnji oglas za Golf I GTI, piše Index.hr.

Vlasnik je odlučio dati popust za sve potencijalne kupce koji nisu glasači HDZ-a.

"Dajem popust za one koji NE glasaju za HDZ, te isto tako za Zorana Šprajca - kralja, Isusa! Ako auto ne prodam za ove novce zapalit ću ga s izvađenim benzinom iz Opela!" - na neuobičajen je način vlasnik predstavio svoj oglas, a izgleda da se itekako isplatilo. Nakon što je oglas u vrlo kratko vrijeme skupio hiljade reakcija na Facebooku i došao do nekoliko stotina hiljada ljudi, vlasnik se oglasio u komentarima s porukom da je auto isti dan prodao i to u Njemačku.

Komletan tekst možete pogledati na portalu index.hr.

jedangolfi

(Bportal.ba)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>