FOTO Blizanci iz Kozluka stali na “ludi kamen” za isti dan

Kažu da ljubav nema granice i da pravi čuda. Porodica Rizvana i Šehzade Rizvić iz Kozluka prije nekoliko dana za isti dan dobili su zeta i snahu.
09EF5537-8DCC-40F2-999A-251753B0D909-681x466

Elvira i Elvir Rizvić su blizanci rođeni 1990 godine, početkom rata u BiH izbjegli su u Njemačku s roditeljima, gdje su završili i fakultete.

Sudbina piše čudne puteve, pa su planirali svadbu sina Elvira, a onda je kćerka odlučila da stupi u brak sa svojim izabranikom Ozanom Ištikmirom iz Istanbula.

63E26052-D2DE-486D-8838-8744198EDF53

Ocu Rizvanu ispunjena je želja da isprati sina i kćerku u novi život sa svog ognjišta iz Kozluka i to za isti dan.

Elvir i Elvira su posebno vezani za rodni kraj bez obzira što nisu odrastali u sokaku, odakle su u svijet krenuli sa samo dvije godine.

Amina Avdić je izabranica sina Elvira, a otac Rizvan ispričao je za radio Glas Drine kako ne samo da ih ispratio sa svog ognjišta, nego je dobio još i sina i kćerku.

collage

Porodica Rizvić je bogatija za dva člana, a bez obzira koliko daleko bili, naši ljudi su dokazali da ostaju vezani za svoj kraj.

(Bportal.ba/Glas Drine)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>