LifeStyle Magazin Magazin

Emir Hadžihafizbegović prošetao ulicama Sarajeva

Bh. glumac i direktor Kamernog teatra 55 Emir Hadžihafizbegović prošetao je danas sunčanim sarajevskim ulicama nakon što je tokom premijernog izvođenja predstave “Sjećaš li se Doli Bel” 22. marta zadobio ozbiljnu povredu noge.

Zdravstveno stanje Emira Hadžihafizbegovića sada je očito mnogo bolje.

Sarajevo: Emir Hadžihafizbegović prvi puta u gradu nakon povrede noge na predstavi 22.03.2019, Sarajevo, Bosna i Hercegovina –
Emir Hadzihafizbegovic prvi put u javnosti nakon povrede. Bh. glumac je povrijedio misic noge za vrijeme predstave “Sjecas li se Doli Bel”.
Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Podsjećamo, tokom premijernog izvođenja predstave “Sjećaš li se Doli Bel” Hadžihafizbegoviću je pukao mišić na lijevoj nozi. Tokom pauze izvođenja predstave Hadžihafizbegović je primio injekcije kako bi nastavio s igranjem, a nakon predstave je hospitaliziran, zbog čega je donesena odluka o otkazivanju zakazanih repriza ove predstave.

Predstava “Sjećaš li se Doli Bel” koju je prema tekstu Abdulaha Sidrana režirao Kokan Mladenović bit će odigrana 26. i 27. marta. Igranja predstave koja su trebala biti izvedena 16., 18., 19. i 20. marta bit će izvedena u terminima 8., 9., 10. i 12. aprila.

Foto: Armin Durgut – Pixsell

(Bportal.ba/Vijesti.ba)

Podijeli na društvene mreže!