Dvadesetšestogodišnji Sarajlija u koferu nosio pet kilograma skanka

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su nakon prikupljenih operativnih saznanja u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, danas u 10,30 časova, na parking prostoru u Ulici akademika Petra Mandića, opština Istočna Ilidža, tačnije na autobuskoj stanici u Lukavici, uhapsili A. N. (1992) iz Sarajeva pošto je u njegovom koferu pronađeno pet kilograma skanka.
skank

Na osnovu naredbe Okružnog suda Istočno Sarajevo izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke BMW, tip „X5“, koje koristi A. N. i u prtljažniku vozila pronađeno je pet pvc paketa skanka, ukupne bruto mase oko pet kilograma.

Takođe, na osnovu navedene naredbe, na području Kantona Sarajevo će u sardnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, biti izvršeni pretresi kuće i pomoćnih objekata, koji su u vlasništvu ili koje koristi ovo lice.

2451960

Nakon dokumentovanja krivičnog djela lice A.N. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

(Bportal.ba/Oslobođenje.ba)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>