Tuzlanski kanton Tuzlanski kanton

City Guide 360: Zavirite u svaki ćošak Tuzle i budite informisani

Projekt je razvijan u periodu od dvadeset (20) mjeseci, i do sada koristi 4.500 pojedinačnih komada fotografija, panoramskih 360 video i foto sadržaja, što ga svrstava u najveću i najkvalitetniju interaktivnu turu, a virtualni prikaz grada Tuzle jedinstvenim u svijetu.

Nove revolucionarne tehnologije koje su u srcu projekta, omogućavaju pristup ekskluzivnom gradskom pogledu sa panoramskim 360 (3D) prikazima što je prednost u odnosu na standardne prikaze jer korisniku daje osjećaj virtualne trodimenzionalnosti (stvarnosti) odnosno da se nalazi „na licu mjesta“.

Korisnici mogu uživati u sadržajima sačinjenim iznad svih značajnih saobraćajnih raskrsnica u gradu uz ambijentalne zvukove (opcija audio), te pritiskom na dugme, mogu vidjeti ptičju perspektivu grada sa otvorenim panorama kvartova i parkova, do prekrasnog pogleda na Panonska jezera u Tuzli.

Na web stranici cityguide360.ba korisnici će imati izdvojenu sedmičnu turističku ponudu u gradu, navigacijsku listu svih gradskih ulica te pogled na njih u 3D, stoga, nikada lakše nije bilo zaviriti u svaki kut grada i biti informiran.

“Iz tog razloga iskoristite priliku da prošetate i pod opcijom I (info), pročitate nešto o lokaciji na kojoj se trenutno nalazite. Pozovite i svoje prijatelje iz inostranstva da učine isto, jer je platforma multijezična i nudi pregled sadržaja na engleskom I njemačkom jeziku. Na sve 360 panoramske prikaze su uključene I socijalne mreže, te Vas molimo da I vi ostavite svoj trag tako što ćete svoje omiljene sadržaje podijeliti na socijalnoj mreži koju Vi najčešće koristite. (Facebook, Google, uz opciju like and share)”, poručuju tvorci projekta.

Vlasnici hotela i apartmana, ugostiteljskih objekta, prodaje i najma nekretnina, salona namještaja, trgovačkih centara, trgovina, poslovnih prostora, auto salona, raznih turističkih znamenitosti i usluga i kompletni gradovi sa trgovima i ulicama su pozvani da idu u korak s vremenom i urade svoj portfolio u 3D-e i isti uvrste na web stranicu www.cityguide360.ba i budu dio ponude virtualnog gradskog vodiča jer virtualna stvarnost je budućnost oglašavanja.

Tim koji stoji iza projekta u ponudi ima kompletno 3D mapiranje, u pregovorima su i sa drugim gradovima u BiH a i zemljama regiona te je moguće širenje i suradnja i u tom pravcu.

Uskoro je također moguća i suradnja sa novootvorenom Turističkom zajednicom grada Tuzle, a sve u cilju profesionalizacije turističkih usluga u ovom gradu.

U planu je i razvoj mobilnih aplikacija za operativne sistemu IOS i Android.

Za prvu sedmicu iz izdvojene ponude (opcija mape, popularno) predlažu da prošetate gradskim parkom i posjetite Spomenik Kralju Tvrtku Kotromaniću, potom zavirite u unutrašnjost Turalibegove džamije, pa pravac Nutrishop Zeco u Bingo City Centeru. Završite vašu prvu virtualnu šetnju izlaskom u Sloboda, Cafe Bar pa zatim pravac spavanje u Titanic apartaman na dan. I ne zaboravite svoje omiljene sadržaje podijeliti sa drugima i dati nama kredit opcijom like, poručuju iz CityGuide360.

(Bportal.ba/Vijesti.ba)

istanbul evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
çolakoğlu nakliyat
florya evden eve nakliyat
ofis taşıma
ofis taşıma şirketleri
eşya depolama
eşya depolama şirketleri
eşya depolama firmaları
kadıköy evden eve nakliyat

Podijeli na društvene mreže!

Komentariši