Bihać: Pajserom skidao ˝kandže˝ s točkova, pa kamenovao komunalce

U Bihaću je jučer priveden bahati vozač nakon što je metalnom šipkom-pajser pokušao skinuti sa automobila sredstva za blokadu.
lisica_tocak_ilustracija

Tog dana obratio se uposlenik JKP Komrad T.S.rođen 1979.godine koji je prijavio da lice Š.M.rođen 1959.godine uz pomoć metalne šipke-pajser, pokušava skinuti sa vozila sredstva za blokadu. Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „Samovlašće“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać, stoji u saopćenju MUP-a USK.

Nakon što mu je zaključano vozilo Š.M. (58) je pokazao nezadovoljstvo tako što je bacio kamen na službeno vozilo JKP Komrad Bihać.

Dana 04.09.2017. godine PS obratio se uposlenik JKP Komrad Z.Z.rođen 1974.godine, koji je prijavi lice Š.M. rođen 1959 godine, da je bacio kamen na službeno vozilo pri čemu ga je oštetio. Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „Oštećenje tuđe stvari“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać, stoji u saopćenju MUP-a USK.

(Bportal.ba/Bhindex)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>